EVENIMENTE

#HIT 2019

HAI ÎN TEI SĂ 3la3! – a II-a ediție 25 mai 2018

*anunț festival și regulament*

Pentru că am văzut cât de bine v-ați simțit la HAI ÎN TEI SĂ 3LA3! 2018, ne-am adunat forțele, adică noi, Creative Sports, împreună și anul acesta cu CCSS Tei (Ministerul Tineretului și Sportului) și Liga Studenților și Absolvenților din Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și am pus la cale ediția a II-a!

HAI ÎN TEI SĂ 3la3!  este un festival fusion unicat, dedicat baschetului și artei urbane, desfășurat în Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei în 25 mai 2019, Str. Oltețului nr. 30, de la 11 a.m. la 11 p.m., și va include competiții de baschet 3×3, ateliere de streetart, întrecere NERF, demonstrații de abilități baschetbalistice, meciuri între artiști, demonstrații de majorete, muzică live, food lounge și multe alte surprize.

Dacă ai între 8-30 de ani, îți place baschetul și știi să arunci la coș, indiferent dacă ești fată sau băiat, ia 3 prieteni cu tine și hai să te înscrii la cel mai cool eveniment de streetball și streetart!

Consultă Regulament competite HIT2019ed2

FORMULAR DE ÎNSCRIERE 2019

pentru orice clarificare nu ezita să ne întrebi prin căile de contact

Data limită de înscriere : 20 mai 2019 ora 20:00

!!! Intrarea este în continuare liberă, însă anul acesta la HAI ÎN TEI SĂ 3LA3! ne propunem să strângem, și prin donațiile voastre, o sumă de bani care să ajute la completarea bugetului necesar pentru reasfaltarea unui teren de baschet foarte folosit (și de noi, și de voi) în Tei. Așadar, vă rugăm să nu ocoliți urna de donații cu care vă veți întâlni la festival și numele vostru va fi imprimat pe un panou de baschet în Tei. !!!

Acest eveniment este sponsorizat de Euromaster Anvelope și Întreținere Autovehicule, Eti, STR8 & B.U., Five’s Performing Events, Nerf, CCSM Corturi Industriale SRL, Hieroglif Translations, Bistro Dorobanti Events, colorat de vopsele Policolor, Roberlo prin Vip Auto, hidratat și energizat de Muller, Solaris, Doncafe, Eisberg Simply Fresh, realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului prin CCSS Tei, Câștigă România și reflectat de TVR.

.

.

.

.

#HIT 2018 

HAI ÎN TEI SĂ 3la3! – prima ediție 26 mai 2018

*anunț festival și regulament*

HAI ÎN TEI SĂ 3la3! este primul eveniment în cadrul campaniei Sports Art Fusion, un proiect inițiat de Asociația Creative Sports și organizat în parteneriat cu CCSS Tei (Ministerul Tineretului și Sportului), Liga Studenților și Absolvenților din Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport, Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive Proedus.

HAI ÎN TEI SĂ 3la3!  este un festival fusion unicat, dedicat baschetului și artei urbane, desfășurat în Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei in 26 mai 2018, Str. Oltețului nr. 30, de la 11 a.m. la 11 p.m., și va include competiții de baschet 3×3, ateliere de streetart, demonstrații de abilități baschetbalistice, meciuri între artiști, între persoanele cu dizabilități, proiecție de filme, muzică live, food lounge și multe alte surprize.

Dacă ai între 8-25 de ani, îți place baschetul și știi să arunci la coș, indiferent dacă ești fată sau băiat (important e să înveți într-una din instituțiile de învățământ ale municipiului București), ia 3 prieteni cu tine și hai să te înscrii la cel mai cool eveniment de streetball și streetart!

Consultă regulamentul

Regulament competitie Hai in Tei sa 3la3

Formularul de înscriere aici

pentru orice clarificare nu ezita să ne întrebi prin căile de contact

Data limită de înscriere 23 mai

Intrarea este liberă

Acest eveniment este sponsorizat de Carrefour, Omniasig Vienna Insurance Group, Splat, colorat de vopsele Policolor, Roberlo prin Vip Auto, hidratat și energizat de Isostar, Bio Junior, Solaris, Doncafe, realizat cu sprijinul Short Film Breaks, Hieroglifs Translations, 3D Ark Office Architecture & Interior Design, Sfera Dekor, Erka Synergy Communication, SacuDesign și reflectat de TVR.

*mai multe detalii în curând

HAI ÎN TEI SĂ 3la3!