SPORTS ART FUSION

Campania SPORTS ART FUSION inițiată de Creative Sports revitalizează terenuri de baschet aflate în degradare, oferindu-le totodată un stil artistic personalizat, astfel încât beneficiarii să aibă nu doar experiența funcționalității, ci și pe cea a designului ambiental.

Prin acest proiect se creează condițiile minime pentru facilitarea accesului la baschet și practicarea lui; dar, mai mult decât atât, detectăm în egală măsură necesitatea educării gustului tinerilor pentru artă.

Mai mult de jumătate de an, terenul de baschet outdoor va putea funcționa ca spațiu sigur de întâlnire și petrecere a timpului liber, într-un mediu sănătos și rezistent la uzură. De ce să nu fie și… frumos? Acest proiect va da utilitate pe termen lung spațiilor degradate, neatractive, cu care tinerii nu se mai simt în acord în ziua de azi din punct de vedere estetic și funcțional.

PROBLEMA: În România, sportului nu i se atribuie importanța și finanțarea cuvenite.

O SOLUȚIE este realizarea unor campanii de conștientizare, atragerea unui număr mare de investitori, parteneri, susținători, voluntari, pentru a crea facilități și spații speciale destinate practicării sportului (mai ales în aer liber).

Un mod de viață, o pasiune, o nevoie, o profesie, sportul merită să fie promovat ca un sistem de valori și o cultură, de la cele mai mici vârste.